Hulladékok újrahasznosítása, fólia típusú hulladékok újrafeldolgozása, műszaki műanyagok újrahasznosítása

Üdvözöljük!

SC Baricosan Trans SRL 1996 ban alakult. Cégünk 2005 óta azt javasolta, hogy fő tevékenysége a műanyagok újrahasznosítása legyen. A vágy az, hogy központosítsuk a műanyag hulladék-   illetve a újrafeldolgozható hulladék-mennyiségeket a kollektoroktol és újrafeldolgozóktol.

Ma a cég rendez, csomagol, darál és újragranulál műanyag hulladékokat.
A cég alaptevékenysége a fólia hulladék újragranulálása. Modern technológiaval rendelkezunk, performans mosási rendszerrel, így a kapott végtermék jó minőségű.

Mit kínálunk:
- teljes minőségbiztosítást
- komolyságot a munkálatbankomolyság a munkálatban
- rugalmasságot az ügyfélkapcsolattal
- tiszta és egészséges környezetet
- segítségunkre számíthatnak, így mindnyájunk megtanulunk vigyázni a környezetre, mert ez mindannyiunk kötelessége

Ha műanyag hulladékkal rendelkezik, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.

Termékek

Cégünkről

A környezet a Föld természeti elemeinek a halmaza: a levegő, a víz, a talaj, a légkör összes rétege illetve minden szerves és szervetlen anyag.

A talaj, a levegő és a víz olyan környezeti tényezők, melyeknek nagy a hatása az egészségre. A talaj minőségége megőrzi a felületi és felszín alatti vízforrások képzését és védelmét.

A talajszennyezés a nem higiénikus szokások vagy a szakszerűtlen gyakorlatok eredményeként tekinthető, mind például az emberi tevékenységből származó szermaradványok véletlenszerű szállítása és raktározása, de ugyanakkor az ipari hulladékok és a gazdálkodási gyakorlatban nem megfelelő vegyi anyagok használata.